statistik över annonsering på LinkedIn

Ledarskapsutveckling där du abonnerar på en coach i ledarskap

Sedan vi startade Vass Kommunikation för 4 år sedan har vi förstått hur ensam man står som ledare. Nu är vi två ägare som dessutom är syskon. Det bidrar självklart till att det är enklare att kunna blotta sig och visa sig sårbar.

Oavsett om våra åsikter går emot varandra emellanåt eller om vi känner oss rädda och till och med tappar tron på oss själva har vi alltid någon att prata med. Vi kan med hundra procent veta att ingen av oss går bakom ryggen på den andra eller gör saker större än vad de är. Vi har svårt att sätta oss in i hur det kan vara att stå själv i med- och motgångar – att inte ha någon att prata med, få tips av eller ingen som lyssnar. Vi ser upp till alla ledare som klarar detta, ni är hjältar!

Vi vill bidra med något till er alla som står själva i utmanande frågor!
Därför har vi har satt ihop en utbildning som är halvdigital.

 

Vad innebär en halvdigital ledarskapsutveckling?

Vi tänker såhär
Man har inte all tid i världen att lägga på sig själv idag, även fast vi intellektuellt vet att det är viktigt för att vi ska bli och vara hållbara över tid.

Vårt upplägg ser ut såhär
Du abonnerar på en coach i ledarskap, som har tid med dig när du har tid.
Varje vecka får du;

  • Tips
  • Utmaning
  • Teoretisk kunskap
  • Hemuppgift
  • Chans att chatta vid behov
  • Personligt samtal över Skype

Du ger tillbaka till dig själv varje vecka
Minst 1 timme

Facilitator
Jenny Johansson

 

Upplägg på ledarskapsutvecklingen

Du och din coach kommer överens om ditt upplägg genom att ni träffas 4 timmar i ett personligt möte. Där har ni dialog om just din sits och vad du vill framåt.

  • Det vi vet är att vi behöver en grund och detta abonnemang är en grund i olika delar av ledarskap med en coach som vägleder dig i det du vill få ut
  • Det är standardiserat och vi gör det roligare genom att verkligen anpassa det efter dina förväntningar
  • Du bestämmer när du hinner och vill och det är ju en av hjärnans behov – att kunna arbeta självständigt och ta egna beslut. Det skapar motivation 
  • När det är svårt att få tiden att räcka till eller att du behöver återupprepning kan du gå tillbaka och kolla på olika delar i efterhand.

Du kan abonnera
6 månader: 6 000 kr / månad
12 månader: 4 000 kr / månad

 

Kompetensutveckling och reflektion

På Vass Kommunikation har vi ständig utveckling som mantra, just för att vi ser att det ger oss motivation, glädje och trygghet. Själva går vi konstant på olika utbildningar, har mentorer (coacher) som vi kontinuerligt träffar som utmanar oss. Vi ser det som en investering i oss själva.

Att stanna upp och reflektera är en viktig del i vår egen utveckling och vi har förstått att det krävs en insats för att klara av det. Vi vet att det är inte själva målet – vi sätter alltid tydliga mål i vårt arbete – utan det är vägen mot målet som skapar motivation!

 

Boka ett telefonmöte med oss för mer information!

Länk

Läs mer om Copywriting

Länk

Läs mer om Sociala medier