statistik över annonsering på LinkedIn
  • 2019-08-26

Livsnjutaren som dansar sig igenom den digitala världen

Fanny Hammarlund är en stjärna på SEO och strategisk innehållsproducering som tar sig an uppdragen med sin sprudlande energi. När Fanny inte jobbar spenderar hon tid med vänner och familj, tränar och dansar. Hon äter och dricker gärna gott med nära och kära – en livsnjutare av rang!

Vad är roligast med din roll?

– Variationen! Att få jobba med så många olika människor och uppdrag och se företagen på nära håll. Detta i kombination med det tekniska, alltså att synliggöra sig på olika sökmotorer och rankas högt älskar jag. Varken uppgift eller dag är den andra lik!

Hur kommer det sig att du valde kommunikationsbranschen?

– Det kändes ganska självklart, jag har egentligen tidigare sett mig som någon som ska stå framför kameran, men jag tycker att det är mycket roligare att vara den som står bakom produktionen. Jobbet innebär en spännande kombination av sälj och det estetiska där jag får utlopp för min kreativitet och sociala förmåga. Jag är en person som tycker om att utmanas och jag blir aldrig uttråkad på VK.

Vad är bra medarbetarskap för dig?

– Att kunna balansera jobbet på ett bra sätt, att vi har förståelse för varandra och att vi jobbar som ett team.

Hur skulle du beskriva Vass Kommunikation som arbetsgivare?

– Lyhörda, måna om sina medarbetare och väldigt inspirerande. Idéer och kreativitet uppmuntras alltid och jag får stöttning i att drivas och utvecklas framåt!

Vem och vad skulle du ta med dig till en öde ö?

– Babba Canales, så hon kunde berätta för mig hur hon hamnade på Forbes 30 under 30-lista över en flaska vin!

Vill du snacka sociala medier med oss? Fyll i dina uppgifter här!

Länk

Läs mer om Copywriting

Länk

Läs mer om Sociala medier