Vass Kommunikation

En kommunikationsbyrå i Stockholm som berättar och engagerar genom sociala medier!

Kontakta oss

socials_about

Kommunikation = känslor

Vår dag börjar med kommunikation och avslutas med kommunikation. Kort och gott, we love it!

Because we love it

Vi har höga mål och ställer stora krav på oss själva. Det är inte bara vår passion för kommunikation och marknadsföring som driver oss, vi är också tävlingsinriktade och vill hela tiden förbättra våra resultat. Marknadsföring och kommunikation är i ständig förändring, precis som vi. För oss är det inte enbart ett jobb, det är en livsstil!

Helhetsgrepp

Vi som jobbar på VK älskar det vi gör, på ett eller annat sätt. Det som förenar oss är kommunikation. Vi startade som en textpartner med en anställd men har växt till en byrå som tar ett helhetsgrepp inom kommunikation.

We do

Numera hjälper vi våra kunder med texter, bildmaterial, video, employer branding, digitala strategier, annonsering och utbildning, listan kan göras lång.

Johanna Engström

Vice vd och kommunikationsstrateg
Johanna är den engagerade strategen som får dig som kund att känna dig trygg under hela projektet. Hon är strukturerad, organiserad och målmedveten.

johanna@vasskommunikation.se
076 114 2088

Kontakta mig ›

Helena Engström

Vd och kommunikationsstrateg
Helena har ett helhetsperspektiv och förmågan att ta era texter till en helt ny nivå. Hon drivs av att nå resultat i allt hon tar sig för.

helena@vasskommunikation.se
070 203 9119

Kontakta mig ›

Christian Leppänen

Innehållsproducent sociala medier
Strävan efter att alltid bli bättre på kommunicerande via text, bild och rörligt kommer av sig självt då Christian brinner för innehåll, tonalitet och storytelling.

Kontakta mig ›

Albin Jonsson Fjällby

Filmproducent
Albin är nyfiken, kreativ och tålmodig. Han gillar allt som har med filmskapande och foto att göra då hans passion i livet alltid har varit att skapa saker.

Kontakta mig ›

Cassandra Johansson

Innehållsproducent sociala medier
Cassandra är strukturerad, gillar att sätta sig in i olika branscher och inspireras av att jobba grafiskt.

Kontakta mig ›

Anton Israelsson

Praktikant
Anton är nyfiken, kreativ och gillar när det händer nya saker. Att producera text och bild för att väcka intresse hos människor är också något han gillar skarpt.

Kontakta mig ›

Wing Wing Zhou

Praktikant
Wing Wing drivs av att hela tiden förbättras. Hon är strukturerad, kreativ och gillar att skriva tilltalande och påhittiga texter.

Kontakta mig ›

Länk

Läs mer om Copywriting

Länk

Läs mer om Sociala medier