Vass Kommunikation

En kommunikationsbyrå i Stockholm som berättar och engagerar genom sociala medier!

Kontakta oss

socials_about

Kommunikation = känslor

Vår dag börjar med kommunikation och avslutas med kommunikation. Kort och gott, we love it!

Because we love it

Vi har höga mål och ställer stora krav på oss själva. Det är inte bara vår passion för kommunikation och marknadsföring som driver oss, vi är också tävlingsinriktade och vill hela tiden förbättra våra resultat. Marknadsföring och kommunikation är i ständig förändring, precis som vi. För oss är det inte enbart ett jobb, det är en livsstil!

Helhetsgrepp

Vi som jobbar på VK älskar det vi gör, på ett eller annat sätt. Det som förenar oss är kommunikation. Vi startade som en textpartner med en anställd men har växt till en byrå som tar ett helhetsgrepp inom kommunikation.

We do

Numera hjälper vi våra kunder med texter, bildmaterial, video, employer branding, digitala strategier, annonsering och utbildning, listan kan göras lång.

Johanna Engström

Vice vd och kommunikationsstrateg
Johanna är den engagerade strategen som får dig som kund att känna dig trygg under hela projektet. Hon är strukturerad, organiserad och målmedveten.

johanna@vasskommunikation.se
076 114 2088

Kontakta mig ›

Helena Engström

Vd och kommunikationsstrateg
Helena har ett helhetsperspektiv och förmågan att ta era texter till en helt ny nivå. Hon drivs av att nå resultat i allt hon tar sig för.

helena@vasskommunikation.se
070 203 9119

Kontakta mig ›

Fanny Hammarlund

Innehållsproducent sociala medier
Fanny är dedikerad, kreativ och lever för digital strategi. Hennes energi genomsyrar allt hon tar sig för och hon har lätt att se utvecklingsmöjligheter.

Kontakta mig ›

Alvina Lundvall

Innehållsproducent sociala medier

Alvina är en målinriktad och mångfasetterad person som brinner för kommunikation och gillar helhetsgreppet. Med en förkärlek för sökmotoroptimering och foto värdesätter hon vassa resultat.

 

Maja Lundquist

Praktikant

Maja är ständigt sökande efter inspiration som kan bidra till kreativt innehåll och levande copy. Med ett lösningsorienterat sinne ser hon detaljer och vågar testa nya vägar.

Länk

Läs mer om Copywriting

Länk

Läs mer om Sociala medier