Senaste från bloggen

Från Värmlandsskogarna till takterrass i Stockholm

En av de roligaste sakerna med att arbeta på kommunikationsbyrå är att våra kunder är verksamma inom vitt skilda branscher. Det betyder att vi har förmånen att ena dagen göra research om hundfoder för att andra dagen fördjupa oss i e-handelsplattformar. Vi...

Systrarna som utmanar en konkurrensutsatt bransch

Måndagen den 15 maj firar kommunikationsbyrån Vass Kommunikation 2 år som företag. Vass Kommunikation drivs av två unga systrar, Helena Engström och Johanna Engström, 27 och 29 år gamla. Byrån har gjort en rekordsnabb resa med fem heltidsanställningar unde...

Influencer Marketing

Influencer Marketing blev riktigt hett under förra året. Influencers har dock funnits på marknaden betydligt längre än så. Men under förra året upptäckte fler företag nyttan i att använda sig av influencers och de resultat man kan nå genom samarbeten med d...

Att driva företag som syskon

Vass Kommunikation drivs av Helena och Johanna, två unga kvinnor som tillsammans valde att lämna trygga anställningar för att starta eget. De är dessutom syskon och bästa vänner. Under 2015 arbetade de kvällar och helger med Vass Kommunikation för att år 2...

Om Vass
Kommunikation

Vass Kommunikation grundades i början på 2015 och har på kort tid blivit en kommunikationsbyrå att lita på. Det våra kunder uppskattar med oss är vårt engagemang och vårt intresse för kundens verksamhet och deras behov. Vass Kommunikation har som mål att lyfta fram det bästa i varje företag och skapa långsiktiga relationer.

Digitala kanaler

Våra uppdrag består i att synliggöra våra kunder digitalt, via sociala medier, e-postmarknadsföring och texter till webben. Allt ifrån copywriting, korrekturläsning till att skapa innehåll till kontinuerliga uppdateringar och kampanjer på sociala medier.

Johanna Engström

Delägare och kommunikationsstrateg

Johanna är den engagerade projektledaren som får dig som kund att känna dig trygg under hela projektet. Hon är strukturerad, organiserad och målmedveten.

Från sin utbildning på Högskolan i Borås har Johanna med sig kunskap inom marknadsföring och kommunikation. Johanna har studerat PR på Berghs School of Communication med inriktning på sociala medier och digitala kampanjer. Efter fyra år inom ekonomi och redovisning i varierande branscher har hon dessutom förståelse för affärstänk och ekonomi. Johanna ser fram emot att inleda ett projekt tillsammans med er!

Helena Engström

Delägare och kommunikationsstrateg

Vid 25 års ålder startade Helena Vass Kommunikation med ambitionen att undsätta tid för företag. Vass Kommunikation erbjuder tjänster inom copywriting, kommunikation och marknadsföring. Som kund har du stor nytta av Helenas förmåga att se ett helhetsperspektiv.

Helena har en magisterexamen i företagsekonomi med inriktning marknadsföring och service management. Utöver det har hon läst journalistik och har ett stort intresse för text och layout. Helena drivs av att nå resultat i allt hon tar sig för.

Malin Ekblom

Digital kommunikationskonsult

Malin är den nyfikna konsulten som drivs av att lära sig nya saker hela tiden. Med en bakgrund inom PR och marknadsföring har hon samlat på sig erfarenhet och förståelse för hur man jobbar strategiskt med varumärken på lång sikt. Hon har ett stort intresse för digital kommunikation och har jobbat med digitalt innehåll för flera välkända varumärken.

Utöver det har Malin en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning mot strategisk kommunikation, samt utlandsstudier med fokus på sociala medier och journalistik i bagaget.

Christian Leppänen

Innehållsproducent sociala medier

”Strävan efter att alltid bli bättre på kommunicerande via text, bild och rörligt kommer av sig självt, det viktigaste är att tycka det är roligt och inte vara rädd för att släppa loss sin kreativitet och förstå sina egna styrkor och svagheter. Nyckeln är att jobba tillsammans.”

Med examen inom film och motion graphics på bland annat Hyper Island bestämde sig Christian för att gå mot en mer renodlad karriär inom kommunikation. Det naturliga intresset för sociala medier ledde till studier på Nackademin och utbildningen: Marknadskommunikatör inom sociala medier.

Christian brinner extra för innehåll, tonalitet och storytelling.

Sara Hansson

Copywriter

Sara är den passionerade språknörden som producerar texter på löpande band till våra kunder. Med ett stort intresse för information, marknadsföring och digital kommunikation har hon arbetat som webbredaktör och copywriter för såväl privata som publika företag. Hon har utbildat sig på journalistlinjen och har en samhällsvetenskaplig kandidatexamen i botten. Utöver det läser hon gärna böcker eller spånar på kommande resmål.

Anna Hellqvist

Praktikant

Anna studerar femte terminen strategisk kommunikation vid Umeå Universitet. Hennes intressen ligger i copywriting, digital kommunikation, PR och brand management. Hon har tidigare erfarenhet av kampanj- och projektledning vilket har gjort henne kundorienterad och problemlösande i sitt arbete.

Malin Jonasson

Praktikant

Malin läser sin avslutande termin på Medie- och kommunikationsvetenskapliga programmet vid Jönköping University och har sin praktikperiod hos oss under våren 2017.

Hon har fördjupat sig inom strategisk kommunikation och har ett stort intresse för projektledning, digitala strategier och copywriting.

Malin är en stark förespråkare av struktur och tycker aldrig att man kan vara strukturerad nog!