Vass Kommunikation delar med sig av kunskap inom digital kommunikation genom utbildning och workshop

Utbildning / workshop

Dagens digitala sfär kan vara svår att förstå sig på. Vi delar med oss av vår kunskap kring digital kommunikation och hur det skapar starka varumärken.

Stärk ert varumärke med digitala medier

Det är en sak att använda digitala medier – en annan att göra det effektivt. En utmaning som många företag står inför idag är att gå från att använda digitala medier som ett komplement, till att utnyttja dess fulla potential som varumärkesbyggare. Under vår föreläsning går vi in djupare på varumärkesbyggande och hur man kan stärka varumärket med en digital närvaro.

LinkedIn som affärsverktyg

För att nå ut på LinkedIn är det viktigt att medarbetarna får den kunskap de behöver. Utbildningar går ofta ut på att man får information om hur man ska sälja mer, optimera profiler eller skapa större nätverk med LinkedIn. Åhörarna går ofta energiska därifrån och tänker att de ska lägga tid på LinkedIn. När de väl har kommit hem har livet kommit emellan. Därför har vi satt ihop en workshop, så att samtliga medarbetare där och då får göra det som krävs för att kunna jobba med LinkedIn som ett säljverktyg.

Synliggör ditt företag på Instagram – så lyckas du!

Användningen av Instagram fortsätter att öka med raketfart i alla åldrar. 53 % av alla internetanvändare använde Instagram 2017 och det var mer än hälften, 31 %, som gjorde det dagligen. Allt fler företag väljer att synliggöra sig på Instagram och Instagram Stories. Det är en ypperlig kanal för att stärka ert employer branding. Vi går igenom varför Instagram är en framgångsrik kanal och hur den kan användas för att skapa engagemang, stärka varumärket och leda till nya heta leads.

Smartbound marketing

Inbound, outbound, content marketing och sociala medier. Begreppen är många, men hur bör man egentligen agera för att få in nya heta leads via webben? Vass Kommunikation anordnar tillsammans med The Generation och Ungapped ett seminarium om hur Smartbound marketing kan lyfta er verksamhet. Vi lyfter ämnet ur tre olika perspektiv och ger våra bästa tips.

Anmäl ert företag här om ni är intresserade av en utbildning eller workshop inom sociala medier

Länk

Läs mer om Copywriting

Länk

Läs mer om Sociala medier