VK FIRAR 5-ÅRSJUBILEUM!

Vi har älskat att driva Vass Kommunikation sedan dag ett. Vi startade företaget år 2015 som två ekonomer, nyinflyttade i Stockholm och utan kontaktnät i branschen. Nu blickar vi tillbaka på de senaste fem åren.

  • Sedan 2016 har vi blivit omnämnda i press kring företagande, entreprenörskap och sociala medier – i medieforum såsom Jusektidningen Karriär, VD-tidningen och som experter inom employer branding i Tidningen chef.se.
  • År 2017 lanserade vi VK snackar digitalt (VSD) i såväl skriftligt som rörligt format. Det är ett koncept som grundar sig i att vi vill utveckla oss själva och andra genom omvärldsbevakning.
  • Två år efter att bolaget grundades blev vår blogg utnämnd som en av Sveriges bästa företagsbloggar av Expertvalet! Något vi blivit varje år sedan dess.
  • Vass Akademi – vi föreläser och utbildar inom sociala medier, employer branding och ledarskap. Sedan 2016 har vi anlitats av exempelvis MyNewsDesk, Meltwater, Internet i Fokus och Kommunikatörsdagen.
  • Våra kunder, partners, följare och Team VK! Vårt bolag vore ingenting utan er – stort TACK för att ni är med på vår resa och att vi får vara en del av er resa.


Stay tuned, i höst firar vi de här magiska åren med en stor lansering!

Ta del av senaste nytt inom sociala medier

Vass Kommunikation tar tempen på vad som händer inom den digitala världen. Häng med när VK Snackar Digitalt!

Länk

Läs mer om Copywriting

Länk

Läs mer om Sociala medier