VK Snackar Digitalt v.11

Veckans snackis

Katy Perry avslöjar graviditeten i ny musikvideo

Vi har sett det mesta när det kommer till kreativa sätt att avslöja graviditeter, men det här toppar nog allt vi tidigare skådat. I sin musikvideo till den nya singel “Never worn white” avslöjar Katy Perry att hon väntar barn med fästmannen Orlando Blom. Videon avslutas med att Katy, iklädd en brudklänning, smeker den växande magen. Barnet, som är kändisparets första gemensamma barn, väntas komma till världen redan i sommar.

Foto: elle.se
Läs mer här >>

Veckans update

Twitter lanserar Story-funktionen ”Fleet”

Twitter testar just nu sin egna tolkning av en story-funktion kallad Fleet. Funktionen kommer att synas högst upp på huvudsidan och sedan försvinna efter 24 h, likt Facebook och Instagram. Precis som vanliga tweets kommer Fleet också vara begränsat till 280 tecken med möjlighet att lägga till bild, video eller GIF. Twitter poängterar dock att funktionen inte kommer att fungera som traditionella stories gör. Användare kommer inte kunna retweeta, gilla eller lämna offentliga svar på Fleets, utan kommer istället vara begränsade till att svara genom privata meddelanden. Fleet kommer först testas i Brasilien och beroende på resultatet kan det tänkas spridas vidare till fler länder. 

Läs mer här >>

Veckans spaning

Vass Kommunikation gästar Internet i fokus

Den 21 april går den 18:e upplagan av Internet i Fokus av stapeln i Malmö. Det är den största återkommande konferensen inom sociala medier och digital marknadsföring i Sverige. Som en del av konferensen kommer Vass Kommunikations egna grundare och systrar, Johanna Engström och Helena Engström, att dela med sig av sin spetskompetens och expertis inom employer branding och medarbetarengagemang i sociala medier. 

Läs mer här >>

Ta del av senaste nytt inom sociala medier

Vass Kommunikation tar tempen på vad som händer inom den digitala världen. Häng med när VK Snackar Digitalt!

Länk

Läs mer om Copywriting

Länk

Läs mer om Sociala medier