• 2018-11-13

VK Snackar Digitalt v.46

VK Snackar Digitalt-vloggen

Missa inte vlogg-versionen av VK Snackar Digitalt!

Se alla avsnitt på VKs YouTube-kanal »

Veckans snackis

Humor med ett budskap

Nu när höstens mörker gör sig påmint vill vi tipsa om Instagramkontot @pantamerhumor som får vårt kontor att dra på smilbanden. Innehållet av roliga sketcher som innehåller Pantameras budskap. Visste ni till exempel att Sverige sedan länge är ett av världens bästa länder på att återvinna? Eller att det finns en Pantamera Express som kan ta emot upp till 100 förpackningar på ett par minuter. Vi tycker att de gör en smart sak av att ta till humor för att vi alla ska vara rädda om miljön och panta mer!

Till Instagramkontot »

Veckans update

Analytics till både Facebook och Instagram

Facebook har sedan länge gett verifierade sidor och profiler möjligheten att se statistik över vad följare interagerar med genom verktyget analytics. Nu väljer de att slipa till Facebookversionen ytterligare och du som användare kommer få en bättre översikt på vad dina följare gör.

Men det allra nyaste är att de lansera analyticsfunktionen för Instagram och det kommer bli enklare att följa följares steg i en verifierad profil. Funktionen har varit tillgänglig som betaversion ett tag, men inom de närmsta månaderna kommer den introduceras för fler. Det kommer bland annat bli enklare att se hur följare navigerar. En uppskattad uppdatering gissar vi!

Läs mer om uppdateringarna här »

Veckans spaning

Marathon i trendföreläsningar

Torsdagen den 22 november håller Svenska PR-företagen en halvdags trendföreläsningar tillsammans med Facebook, influencernätverket Cure Media, YouTubenätverket Splay One, yrkeshögskolan Hyper Island, samt social first-byrån The Amazing Society. Anmäl dig via länken nedan. Vänta inte bara, platserna går åt!

Bild: Svenska PR-företagen

Ta del av senaste nytt inom sociala medier

Vass Kommunikation tar tempen på vad som händer inom den digitala världen. Häng med när VK Snackar Digitalt!

Länk

Läs mer om Copywriting

Länk

Läs mer om Sociala medier