VK Snackar Digitalt v.6

Veckans snackis

Dolly Partons meme trendar på sociala medier

Tisdag den 21 januari delade Dolly Parton ett kollage på sig själv i fyra olika skepnader med tillhörande texter till varje bild som anger vilken digital kanal som bilderna passar bäst till. Bilden har återskapats flera gånger om av andra på nätet och sedan publiceringen har originalbilden delats över 30 000 gånger och fått över 1,2 miljoner gilla-markeringar. Hemligheten bakom bildens framgång? Som med de flesta virala inlägg på internet är det förmodligen tack vare en släng av humor och en gnutta igenkänning.

Läs mer här >>

Veckans update

Hitta det perfekta läppstiftet med hjälp av Pinterest

Nu vill Pinterest öka sin e-handel genom att lansera en ny förstärkt verklighetsfunktion där man som användare kommer att kunna testa olika läppstift direkt i appen. Tanken med verktyget är att användare ska kunna hitta en passande färg genom att snabbt och smidigt använda mobilkameran och växla mellan olika färger och toner direkt i appen. Pinterest kan då ge förslag på relevanta varumärken och produkter som stämmer in på den färgen du har valt. Hur smidigt?

För att en produkt ska finnas som förslag krävs det i dagsläget att varumärket aktivt ska delta i projektet. Här kan man anmäla sig om man är intresserad av att produkter ska finnas tillgängliga som förslag!

Läs mer här >>

Veckans spaning

Vass Kommunikations blogg är en av de 30 bästa företagsbloggarna i Sverige 2019!

Det är dags för oss att poppa champagnen och fira! Vi är oerhört stolta över att vår blogg för tredje året i rad är utnämnd till en av de 30 bästa företagsbloggarna i Sverige, denna gång för 2019! Vi kan inte annat än att fyllas med glädje när vi läser Expertvalets motivering:

 

Ännu ett år listas Vass Kommunikations blogg som en av Sveriges bästa företagsbloggar. VK Snackar Digitalt är en serie som de publicerar nästan varje vecka. Det är en mycket uppskattad serie som kanske inte strikt innehåller nyheter för företag, men det är både underhållande och nyttig att läsa för dig som vill vara uppdaterad om de senaste trenderna. Utöver sina veckoliga uppdateringar har de även väldigt matnyttiga inlägg om digital marknadsföring med sin egna spinn.” 

Läs vårt blogginlägg för tips och tricks hur du kan komma igång med en företagsblogg!

Läs mer här >>

Ta del av senaste nytt inom sociala medier

Vass Kommunikation tar tempen på vad som händer inom den digitala världen. Häng med när VK Snackar Digitalt!

Länk

Läs mer om Copywriting

Länk

Läs mer om Sociala medier