VK Snackar Digitalt v.8

Veckans snackis

Pär Lernströms roliga inslag på Oscarsgalan

Programledare Pär Lernström, tillsammans med TV4, närvarade på Oscarsgalan i helgen för att intervjua stjärnorna som gjorde entré på röda mattan. Under kvällens gång råkade Lernström missta stjärnan Penelopé Cruz för hennes skådespelarkollega Salma Hayek. Inte nog med att händelsen fångades live på TV4 så visades även filmklippet av världskända talkshowvärden Jimmy Kimmel på Jimmy Kimmel Live. Klippet visades i samband med ett videomontage av pinsamma klipp från Oscarsgalan. Det kan tyckas vara ett genant ögonblick för den svenska programledaren men Lernström tog det med en klackspark.
– all publicitet är bra publicitet, berättar Lernström.

Foto: TV4
Läs mer här >>

Veckans update

Rykten om TikToks nya profildesign 

Det har varit mycket snack om TikToks framgång under 2019. Du kan läsa vår spaning om TikTok här! Trots framgången finns det många olika åsikter om appens framtid och om kanalen är tillräckligt etablerad i sociala medie-världen för att framgången ska fortsätta i samma takt. Det har nyligen släppts bilder i New York Times om en eventuell designuppdatering på användarnas profiler på TikTok. Ingenting har ännu bekräftats av TikTok men anledningen bakom en förnyad design kan vara ett försök för TikTok att säkra sin framtid bland de andra mediejättarna. Det som många har uppmärksammat är likheterna mellan TikToks nya profildesign och den välkända designen som Instagram har kört under en längre tid. 

Läs mer här >>

Veckans spaning

Skapa engagemang med gratis bilder

Enhetlighet och relevans är två aspekter att utgå från när ni producerar innehåll. Vi har sett att relevanta bilder som speglar textinnehållet genererar högt engagemang. Vi på Vass Kommunikation fotograferar ofta hos våra kunder för att bygga upp deras bildbank med personliga foton. Om möjligheten att fotografera hos kund inte finns är det viktigt att se över andra alternativ. Därför tipsar vi er om de bästa hemsidorna för gratis bilder!

Läs mer här >>

Ta del av senaste nytt inom sociala medier

Vass Kommunikation tar tempen på vad som händer inom den digitala världen. Häng med när VK Snackar Digitalt!

Länk

Läs mer om Copywriting

Länk

Läs mer om Sociala medier